Dimecres, 20 de Febrer de 2019
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa Municipal
 
 
Gimnàs municipal
Activitats
 

 
Impulsat per AOC
 Plenari del 31 de gener de 2019
» RECONEIXEMENT A JOAN ANTON FERRÉ SOBERANO
El plenari municipal va retre homenatge a Joan Anton Ferré Soberano per la seva dedicació durant 30 anys a les tasques de manteniment dels edificis escolars. En la sessió celebrada el passat dijous 31 de gener, se li va lliurar una placa commemorativa i la corporació li va manifestar de forma unànime la seva felicitació i agraïment.

En la sessió també es van aprovar les actes de les operacions de delimitació dels termes municipals del Pla, Aiguamúrcia i Vila-rodona a partir del document elaborat per la Direcció General d’Administració Pública i l’Institut Cartogràfic de Catalunya.


[Més ...]

 Sessió del 29 de gener de 2019
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 29 de gener. S’hi va aprovar diversos pressupostos, entre ells els relacionats amb les obres que es realitzaran a Cal Rovira, al carrer Major, per tal que el Catesplai Planenc hi estableixi la seva nova seu. Aquestes obres inclouen la rehabilitació de la tercera planta, la renovació de les instal·lacions elèctriques i el condicionament del sostre de fusta. Totes elles són realitzades per empreses planenques. A la foto, l’entrada principal de Cal Rovira.


[Més ...]

 Sessió del 15 de gener de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 15 de gener. S’hi va aprovar la contractació del Taller de Basket Beat adreçat a nois i noies del poble. També es va aprovar la tramitació del pagament de les subvencions concedides a diverses entitats planenques per a l’anualitat de 2019.


[Més ...]

 Sessió del 31 de desembre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària l’últim dia de 2019 a migdia. Entre d’altres acords, es va aprovar de forma definitiva el projecte d’urbanització de l’ampliació del Polígon Industrial i, de forma inicial, la reparcel·lació d’aquest. També es va aprovar la segona certificació de les obres de construcció de la vorera del carrer de les Escoles.


[Més ...]

 Sessió de l'onze de desembre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 11 de desembre. Entre d’altres acords, es va aprovar la compra de cistelles de minibàsquet per a la pista esportiva oberta del carrer Mossèn Josep Cabayol i també d’una caseta de fusta per a la zona de jocs infantils del Parc La Fàbrica. També es van aprovar les obres de modificació del mur de contenció del carrer del Vall (a la foto) i l’ampliació de la barana del carrer Mn. Josep Cabayol.


[Més ...]

 Plenari del 29 de novembre de 2018
» S'APROVA EL PRESSUPOST MUNICIPAL PER AL 2019
En la sessió celebrada el passat 29 de novembre, el plenari municipal va aprovar el pressupost per a l’exercici 2019. Els comptes estan equilibrats a 2.485.000 euros, tant d’ingressos com de despeses. La principal inversió és la rehabilitació i museïtzació de la Fàbrica. Aquesta obra estava prevista per al 2018 però ha calgut posposar-la per l’endarreriment en la gestió dels fons FEDER que administra el Consell Comarcal.

En relació al pressupost del 2018, els pressupostos presenten una disminució d’un 11 per cent en el total. Els comptes es van aprovar amb els vots favorables dels set regidors de l’equip de govern, de CiU, mentre que els quatre de l’oposició (CUP) hi van votar en contra.


[Més ...]

 Sessió del 27 de novembre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 29 de novembre. S’hi va aprovar, entre d’altres acords, la pavimentació del passatge de vianants (a la foto) situat al costat de l’aparcament del Centre Cívic. També es va formalitzar la concessió de subvencions per al menjador de la Llar d’Infants municipal Quatrevents, segons la convocatòria que es va efectuar el passat 2 d’octubre.


[Més ...]

 Sessió del 13 de novembre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 13 de novembre. Entre d’altres acords, es va aprovar concórrer a la convocatòria del Pla d’Acció d’Energia Sostenible per substituir les lluminàries del carrer del Sindicat (a la foto) per altres més modernes amb sistema led, més eficaces i, sobretot, de molt menor consum.


[Més ...]

 Sessió del 30 d'octubre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 30 d’octubre. Entre d’altres acords, es va aprovar la contractació del servei de Zumba a l’empresa Nou Ritme, de Valls. A partir d’ara, serà aquesta empresa que s’ocuparà d’impartir les classes i també de gestionar inscripcions i cobrament de les quotes. També es van aprovar diversos pressupostos relacionats amb la finalització de la Pista Poliesportiva descoberta (a la foto).


[Més ...]

 Sessió del 16 d'octubre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 16 d’octubre. S’hi va aprovar la compra de diversos elements per a la il·luminació durant les pròximes festes de Nadal.


[Més ...]

 Sessió del 2 d'octubre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 2 d’octubre. S’hi va aprovar la convocatòria de subvencions per al menjador de la Llar d’Infants, així com la contractació de diverses activitats i equipaments per a la celebració de la Fira del Vent 2018, entre les quals, el taller per cuinar galetes en forma d’avió que va tenir lloc al Camp de Vol (a la foto).


[Més ...]

 Plenari del 27 de setembre de 2018
» EL PLA JA TÉ UN CARRER DEDICAT A L'1 D'OCTUBRE
En el plenari municipal celebrat dijous 27 de setembre es va aprovar que el carrer perpendicular a la porta de l’Escola Sant Ramon passi a denominar-se “Carrer de l’1 d’octubre”. A la cruïlla entre aquesta via i el carrer de les Escoles van tenir lloc els actes que es van fer fa un any en la diada del referèndum per la independència de Catalunya.

En el plenari es van aprovar també les modificacions de les ordenances fiscals per a l’exercici 2018. La taxa per la recollida d’escombraries s’incrementa en 5 euros per habitatge i passa de 85 euros l’any a 90. La pujada és la mateixa en el cas de la majoria d’establiments comercials. Les bonificacions de l’Impost de Vehicles també s’han canviat.
[Més ...]

 Sessió del 18 de setembre del 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 18 de setembre. S’hi va aprovar la segona certificació d’obra de la remodelació del carrer Anselm Clavé així com diversos pressupostos. Entre aquest hi ha la substitució de les lluminàries del carrer Sindicat, per a les quals s’ha demanat una subvenció.


[Més ...]

 Sessió del 4 de setembre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 4 de setembre. S’hi va aprovar la primera certificació d’obra de la remodelació del carrer Anselm Clavé així com diversos pressupostos, entre els quals el de l’actuació de Quim Masferrer en el marc de la Fira del Vent 2018.


[Més ...]

 Més noticies...
 
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
 

Ja som. cat

Servei ofert per OASI