Dijous, 13 de Desembre de 2018
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa Municipal
 
 
Gimnàs municipal
Activitats
 

 
Impulsat per AOC
 Plenari del 29 de novembre de 2018
» S'APROVA EL PRESSUPOST MUNICIPAL PER AL 2019
En la sessió celebrada el passat 29 de novembre, el plenari municipal va aprovar el pressupost per a l’exercici 2019. Els comptes estan equilibrats a 2.485.000 euros, tant d’ingressos com de despeses. La principal inversió és la rehabilitació i museïtzació de la Fàbrica. Aquesta obra estava prevista per al 2018 però ha calgut posposar-la per l’endarreriment en la gestió dels fons FEDER que administra el Consell Comarcal.

En relació al pressupost del 2018, els pressupostos presenten una disminució d’un 11 per cent en el total. Els comptes es van aprovar amb els vots favorables dels set regidors de l’equip de govern, de CiU, mentre que els quatre de l’oposició (CUP) hi van votar en contra.


[Més ...]

 Sessió del 27 de novembre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 29 de novembre. S’hi va aprovar, entre d’altres acords, la pavimentació del passatge de vianants (a la foto) situat al costat de l’aparcament del Centre Cívic. També es va formalitzar la concessió de subvencions per al menjador de la Llar d’Infants municipal Quatrevents, segons la convocatòria que es va efectuar el passat 2 d’octubre.


[Més ...]

 Sessió del 13 de novembre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 13 de novembre. Entre d’altres acords, es va aprovar concórrer a la convocatòria del Pla d’Acció d’Energia Sostenible per substituir les lluminàries del carrer del Sindicat (a la foto) per altres més modernes amb sistema led, més eficaces i, sobretot, de molt menor consum.


[Més ...]

 Sessió del 16 d'octubre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 16 d’octubre. S’hi va aprovar la compra de diversos elements per a la il·luminació durant les pròximes festes de Nadal.


[Més ...]

 Sessió del 2 d'octubre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 2 d’octubre. S’hi va aprovar la convocatòria de subvencions per al menjador de la Llar d’Infants, així com la contractació de diverses activitats i equipaments per a la celebració de la Fira del Vent 2018, entre les quals, el taller per cuinar galetes en forma d’avió que va tenir lloc al Camp de Vol (a la foto).


[Més ...]

 Plenari del 27 de setembre de 2018
» EL PLA JA TÉ UN CARRER DEDICAT A L'1 D'OCTUBRE
En el plenari municipal celebrat dijous 27 de setembre es va aprovar que el carrer perpendicular a la porta de l’Escola Sant Ramon passi a denominar-se “Carrer de l’1 d’octubre”. A la cruïlla entre aquesta via i el carrer de les Escoles van tenir lloc els actes que es van fer fa un any en la diada del referèndum per la independència de Catalunya.

En el plenari es van aprovar també les modificacions de les ordenances fiscals per a l’exercici 2018. La taxa per la recollida d’escombraries s’incrementa en 5 euros per habitatge i passa de 85 euros l’any a 90. La pujada és la mateixa en el cas de la majoria d’establiments comercials. Les bonificacions de l’Impost de Vehicles també s’han canviat.
[Més ...]

 Sessió del 18 de setembre del 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 18 de setembre. S’hi va aprovar la segona certificació d’obra de la remodelació del carrer Anselm Clavé així com diversos pressupostos. Entre aquest hi ha la substitució de les lluminàries del carrer Sindicat, per a les quals s’ha demanat una subvenció.


[Més ...]

 Sessió del 4 de setembre de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 4 de setembre. S’hi va aprovar la primera certificació d’obra de la remodelació del carrer Anselm Clavé així com diversos pressupostos, entre els quals el de l’actuació de Quim Masferrer en el marc de la Fira del Vent 2018.


[Més ...]

 Sessió del 7 d'agost de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 7 d’agost. S’hi va aprovar l’adjudicació de la construcció de la vorera del carrer de les Escoles a l’empresa Bosir S.A, que va presentar l’oferta econòmica més avantatjosa. També es van aprovar diversos pressupostos d’activitats i equipaments per a la Festa Major del 2018.


[Més ...]

 Plenari del 26 de juliol
» L'AJUNTAMENT SUBVENCIONARÀ EL MENJADOR DE LA LLAR D'INFANTS
Les famílies que portin els seus nens a la Llar d’Infants Quatrevents del Pla de Santa Maria podran acollir-se a partir del setembre a una subvenció del cost dels dinars. La mesura va ser aprovada per unanimitat pels dos grups municipals, CiU i CUP, en el plenari del passat dijous 26 de juliol.

La subvenció estarà a l’abast de totes les famílies que matriculin els nens a la Llar d’Infants Quatrevents. L’import cobrirà el cost de l’àpat i caldrà pagar només 2,50 euros per dia per les despeses de monitoratge.


[Més ...]

 Sessió del 17 de juliol de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 17 de juliol. Entre d’altres acords, es va aprovar concórrer a la convocatòria efectuada per la Diputació de Tarragona de subvencions per necessitats excepcionals i urgents dels Ajuntaments. S’hi presenta l’actuació de reparació de la piscina, de la qual ha calgut reconstruir el vas degut a les pèrdues d’aigua que patia. També es van aprovar els padrons de les taxes de recollida d’escombraries, cementiri i clavegueram, que es podran pagar en voluntària entre el dia 1 de setembre i el dia 1 de novembre de 2018.


[Més ...]

 Sessió del 3 de juliol de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 3 de juliol. Entre d’altres acords, es va aprovar sol·licitar al Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) l’alta al servei de registre unificat, la qual cosa donarà més agilitat i eficàcia al registre digital d’entrades i sortides. També es va aprovar la contractació de diversos serveis relacionats amb la Festa Major, entre d’altres.


[Més ...]

 Sessió del 19 de juny de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 19 de juny. Entre d’altres acords, es va aprovar la llicència d’activitats per a la revetlla popular de la Mare de Déu del Carme i la contractació d’alguns espectacles per a la Festa Major. (A la fotografia, l’actuació del grup d’havaneres Port Bo a les festes de la Mare de Déu del Carme del 2017.)


[Més ...]

 Més noticies...
 
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
 

Ja som. cat

Servei ofert per OASI