Dissabte, 23 de Juny de 2018
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa Municipal
 
 
El Municipi
Model d´instància general
Devolució parcial de l´IVTM
Bonificació de l´IVTM per antiguitat del vehicle
Exempció de l´IVTM pels vehicles matriculats a nom de minusvàlids pel seu ús exclusiu
Sol·licitud permís d´obres
 
Gimnàs municipal
Activitats
 

 
Impulsat per AOC
 Sessió del 5 de juny de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 5 de juny. Entre d’altres acords, es va aprovar la concessió de subvencions a les 14 entitats planenques que n’han sol·licitat per organitzar activitats esportives i de lleure durant aquest any 2018. També es va aprovar el conveni amb el Catesplai Planenc per a l’organització del Casal d’Estiu, que tindrà lloc del 2 de juliol al 3 d’agost.


[Més ...]

 Plenari del 31 de Maig
» EL PLA TINDRÀ UN CARRER DEDICAT A L'1 D'OCTUBRE
El Pla tindrà un carrer que portarà el nom d’1 d’octubre, el dia que veïnes i veïns es van unir per defensar el col·legi electoral instal·lat a l’Escola Sant Ramon. El grup municipal de la CUP va presentar una moció en el plenari del 31 de gener demanant de canviar el nom del carrer de les Escoles pel de la data de la votació. El grup de CiU va proposar que aquest nom el dugui el carrer que baixa fins a la porta de l’escola i que encara no té nom.

En el plenari es va debatre la moció i tots dos grups van estar d’acord en la conveniència de consultar els veïns del carrer de les Escoles. Si es canviés el nom d’aquest, les persones que hi viuen haurien de canviar els seus documents i els contractes de servei com la llum o altres.

(A la fotografia, el carrer de les Escoles i, a la dreta, l’inici del carrer encara sense nom.)


[Més ...]

 Sessió del 22 de maig de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 22 de maig. Entre d’altres acords, es va aprovar la relació classificada d’empreses licitadores a les obres de reforma del carrer Anselm Clavé. També es va aprovar el projecte de regeneració dels terrenys forestals situats darrere el Cementiri Municipal que van ser buidats durant la construcció de l’autopista AP-2.


[Més ...]

 Sessió del 8 de maig de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 8 de maig. Entre d’altres acords, es va aprovar la contractació de les dues persones que van superar amb més puntuació la convocatòria per cobrir dues places d’operari d’oficis varis. Totes dues s’integraran a la Brigada Municipal. També es van contractar diverses activitats per a la Setmana Jove 2018, entre d’altres acords. La imatge mostra una de les activitats de la Setmana Jove del 2017 (fotografia de Juse Baldrich – Consell de Joves del Pla).


[Més ...]

 Sessió del 17 d'abril de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 17 d’abril. Entre d’altres acords, es va aprovar l’expedient de contractació de la remodelació del carrer Anselm Clavé i el projecte de vorera per al carrer de les Escoles (a la foto). També es va obrir la convocatòria de subvencions per a activitats esportives i de lleure organitzades per entitats i persones físiques sense ànim de lucre durant l’any 2018.


[Més ...]

 Sessió del 3 d'abril de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 3 d’abril. S’hi va aprovar el plec de clàusules administratives per a l’adquisició directa dels edificis del trull i de l’antiga seu de la Cooperativa Agrícola. També es van aprovar, entre d’altres acords, les bases del concurs de cartells de la Fira del Vent i el conveni amb la Fundació Gran Teatre del Liceu que permetrà veure al Pla la representació de l’òpera Manon Lescaut, de Puccini, en el marc de la iniciativa “Liceu a la Fresca”.


[Més ...]

 Sessió del 20 de març de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 20 de març. S’hi va aprovar el pressupost per a la modificació dels injectors de la Piscina Municipal, en el marc de les obres de reforma que s’hi estan duent a terme. També es va acordar contribuir a la celebració del XXIV Memorial Josep Ramon López, entre d’altres acords.


[Més ...]

 Sessió del 6 de març de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 6 de març. S’hi van aprovar les contractacions de diversos serveis, entre els quals el manteniment dels camins de Sant Ramon i dels Muntanyesos i les obres d’arranjament de la piscina municipal (a la foto,  realitzada 3 d'abril, es pot veure el desenvolupament d'aquests treballs).


[Més ...]

 Sessió del 20 de febrer de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 20 de febrer. S’hi van aprovar, entre d’altres, les clàusules per a l’adjudicació del servei de bar de la piscina municipal (a la foto) i les bases de les beques universitàries i del concurs literari. 


[Més ...]

 Sessió del 6 de febrer de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 6 de febrer. S’hi van aprovar, entre d’altres, la convocatòria i les bases per a la contractació de dues places d’operari d’oficis diversos i el calendari del cobrament anual en voluntària d’impostos i taxes. Les dues persones a contractar, un cop superades les proves de selecció, s’integraran a la Brigada Municipal (a la imatge, en una fotografia d’arxiu).


[Més ...]

 Plenari del 31 de gener
» L'AJUNTAMENT CREARÀ UN PLA PER PROTEGIR LES BARRAQUES DE PEDRA SECA
El plenari de l’Ajuntament del Pla va acordar per unanimitat el passat 31 de gener promoure l’elaboració d’un pla de protecció del patrimoni rural i cultural que garanteixi la conservació de les barraques de pedra seca de la Ruta de la Capona. La moció per crear aquest pla va ser presentada pel grup municipal de la CUP i aprovada amb els vots de tots els regidors.

El pla de protecció té com a prioritat la Ruta de la Capona i inclourà també protegir totes les obres de pedra seca que sigui possible. Al terme municipal hi ha 716 construccions de pedra seca, entre barraques, cossiols i altres, inventariades al portal Wikipedra. A la foto, la Barraca de les Oliveres, de la Ruta de la Capona.


[Més ...]

 Sessió del 23 de gener de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 23 de gener. S’hi van aprovar diversos pressupostos, entre els quals, el d’adquisició dels jocs infantils que van ser escollits en la votació popular duta a terme durant la passada Fira del Vent. Es tracta dels jocs denominats “Travessia” i “Estora”. També es va aprovar el pressupost per a la barana metàl·lica que protegirà les noves voreres del carrer del Vall, en els trams a banda i banda del nou carrer Mn. Josep Cabayol.


[Més ...]

 Sessió del 9 de gener de 2018
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el dimarts 9 de gener. Es va acordar acceptar la donació de maquinària del Sr. Josep M. Ferré Soberano i diversos contractes, entre els quals la construcció del mur del c/ Josep Cabayol que limita la nova pista poliesportiva oberta.


[Més ...]

 Sessió del 29 de desembre de 2017
» RESUM DE LA JUNTA DE GOVERN
La Junta de Govern de l’Ajuntament del Pla va celebrar sessió ordinària el divendres 29 de desembre. Es va acordar donar continuïtat al conveni amb el Consell Comarcal de l’Alt Camp en matèria de polítiques de joventut. També es va aprovar la tercera certificació d’obra de la urbanització del carrer Mossèn Josep Cabayol.


[Més ...]

 Més noticies...
 
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
 

Ja som. cat

Servei ofert per OASI