Dimarts, 21 de Agost de 2018
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa municipal
 
 
Tarifes i Normes
PREUS DE LES ENTRADES
NORMES CURS DE NATACIÓ
NORMES PISCINA
 

 
 A la venda a partir del dia 12 de juny
» ABONAMENTS PER A LA TEMPORADA 2018
Els abonaments de la piscina municipal per a l’estiu 2018 es posaran a la venda a partir del dimarts 12 de juny a l’Ajuntament, en horari d’oficina. Els preus es mantenen igual que l’any passat. Per fer la sol·licitud, cal portar una fotografia de carnet.

Els abonaments de temporada individuals valen 45 euros per als adults i 35 per als jubilats. Per a les famílies de 2 membres, el preu és de 75 euros. Si són de tres membres, 95 euros. Les de 4 membres hauran de pagar 105 euros.

Els abonaments de 15 dies tenen un preu de 30 euros per als adults i de 15 per als nens de 6 a 11 anys, que hauran d’anar acompanyats d’un adult. La piscina és gratuïta per a tots els nascuts a partir del 2013.


 La temporada de la piscina comença el 23 de juny amb jornada de portes obertes
» ARRIBA L'HORA DE BANYAR-SE
La piscina obrirà les seves portes el dissabte 23 de juny. Aquest dia l’entrada serà gratuïta per a tothom, per donar la benvinguda a l’estiu amb una bona remullada i preparar-se per a la revetlla de Sant Joan.

L’horari i els preus seran els mateixos de l’any passat. La piscina estarà oberta cada dia de les 11 del matí a les 19.30 de la tarda. L’entrada val 3 euros a partir dels 12 anys. Per als nens de 5 a 11 anys (que han d’anar acompanyats), el preu és de 2 euros, igual que per als jubilats i els majors de 65 anys. Els nens nascuts d’ençà del 2013 no paguen.

Enguany la piscina estrena enrajolat i nous injectors que ajudaran a fer que estigui més neta. Ha calgut fer obres perquè perdia aigua i s’ha renovat tot l’interior. També ha calgut dir adéu al pollancre perquè les seves arrels amenaçaven amb obrir noves esquerdes.


Descarregueu aquí les tarifes dels ABONAMENTS

 Més noticies...
 
 
Serveis
Contacta
Cerca al web
 

Servei ofert per OASI