Dimecres, 20 de Febrer de 2019
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Organització
Àmbit
 
 
Agenda Local 21
Presentació institucional
Antecedents històrics
 
El Pla de Santa Maria
Identitat i Actualitat Municipal
 
Proces d'Implantació
Auditoria Socioambiental
Pla d'Acció Local
Pla de Seguiment
 
Participació
Propostes Ciutadanes
 

 
  
Proces d'Implantació

  Pla d'Acció Local
 
Què ens cal fer? El Pla d'Acció Local cap a la Sostenibilitat (PALS)

El Pla d'Acció Local cap a la Sostenibilitat és l'instrument que ens permetrà fer avançar el Pla de Santa Maria, des de la pràctica, cap al desenvolupament sostenible i cap a la millora de la nostra qualitat de vida i la nostra satisfacció com a planencs.

Essent conscients de la importància del nostre entorn i del nostre paisatge, que forma part arrelada dels nostres records i identitat, així com del nostre orgull, el PALS anirà acompanyat d'un document específic de proposta de regulació i ordenació del sòl no urbanitzable.

Actualment, encara no hem arribat a aquesta etapa, però recollirà les propostes que es consensuïn d'aquelles que hagin realitzat els tècnics, l'Ajuntament i que haguem fet els planencs.

El PALS serà l'instrument que ens marcarà les estratègies que ens caldrà seguir des d'ara fins als propers vuit o deu anys, així com les accions que l'Ajuntament i els planencs haurem d'anar emprenent en aquest temps. Accions que no només hauran de ser dutes a terme per l'Ajuntament, sinó també per altres administracions i pels agents econòmics, però, sobretot, també per part de tots els planencs, ja que el compromís cap a la sostenibilitat passa, necessàriament, perquè cadascú actuï localment pensant globalment.

 
Serveis
Ajuda'ns a millorar
Cerca al web
 

Servei ofert per OASI