Dijous, 21 de Març de 2019
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa municipal
 
 
Ajuntament
Alcaldia
Informació
Grups municipals
Òrgans de govern
e-BOP
Informació al contribuent
Beques per a estudis universitaris
Diputació de Tarragona Subvencions concedides
Convocatòria de subvencions per a activitats esportives i de lleure
Serveis per a l'ocupació
 
Informació general
Entitats i associacions
Centres de culte
Educació
Deixalleria municipal
Local social
Oficina de turisme
Seguretat i sanitat
Serveis subministrament
Transports públics
Escola de música municipal
Mercat setmanal
 
Tràmits
Model d'instància general
Devolució parcial de l'Impost de Vehicles per baixa definitiva
Bonificació de l'Impost de Vehicles
Exempció de l'Impost de Vehicles per a persones minusvàlides
Comunicació prèvia d'obres
Sol·licitud de llicència d'obres majors
 

 
  
 Serà un homenatge al que va ser rector del Pla durant 8 anys

EL CARRER MN. JOSEP CABAYOL S'INAUGURARÀ PER SANT JORDI
El nou carrer que portarà el nom de Mossèn Josep Cabayol s’inaugurarà coincidint amb la celebració de la diada de Sant Jordi i comptarà amb la presència del que va ser rector del poble entre 1969 i 1976. Les obres ja estan gairebé enllestides i els cotxes hi poden circular des de fa algunes setmanes.

La nova via uneix el Raval de Sant Ramon amb el carrer del Vall en una zona que estava sense urbanitzar. A la part nord, al costat de la llar d’infants Quatre Vents, s’hi ha emplaçat una pista poliesportiva descoberta, les obres de la qual estan molt avançades.
Ara es treballa en el mur que delimita la zona esportiva. Damunt d’aquell, s’instal·larà una tanca com la que envolta la llar d’infants. La pista poliesportiva estarà oberta al public però d’aquesta manera es podrà tancar si l’ha d’utilitzar l’escola.

La pista es pintarà en les properes setmanes. El terra serà de color blau i s’hi marcarà un terreny de joc de futbol sala de dimensions homologades i dues pistes de minibàsquet de mida petita.

La pista estarà envoltada d’una tanca metàl·lica alta que s’instal·larà properament, al temps que s’enllestirà la il·luminació. Les torres de llum ja són al seu lloc però manca posar-hi el cablejat.

Pel cantó del carrer del Vall, la vorera s’acabarà fins a la zona d’aparcament situada darrere l’Escola Sant Ramon. En una propera etapa, aquesta vorera s’enllaçarà amb la del carrer de les Escoles i envoltarà tota l’illa de l’escola, la llar d’infants i la zona esportiva. Als terrenys que envolten la pista és previst instal·lar-hi en el futur altres equipaments com ara una zona d’skating.

La urbanització del carrer ha tingut un cost de 198.000 euros i l’ha dut a terme l’empresa Tecnología de Firmes. A aquest pressupost, cal afegir-hi el cost dels murs de separació que pugen 43.000 euros més. Prèviament, l’Ajuntament va comprar part de les finques per poder dur a terme tot el projecte.

Abans d’obrir el carrer, es va cobrir la Rasa del Tudores, que travessa el terreny de nord a sud. En conjunt, la urbanització i la construcció de la zona esportiva ha servit per donar ús a uns terrenys amb una situació ideal per la proximitat a l’escola i la llar d’infants així com per millorar la circulació de vehicles a la zona. A més, obre la porta a un creixement endreçat dels edificis en aquest sector.

Data: 23-03-2018
 
Conèixer
Història
Llocs d'interès
Rutes
Col·lecció Villalba
Xarxes socials
Planol (carrerer)
 
Serveis
Àlbums
Contacta
Cerca al web
 

Servei ofert per OASI