Beques per a estudis universitaris

L’Ajuntament del Pla de Santa Maria ofereix dues beques per a joves del poble que hagin iniciat els seus estudis universitaris. Aquesta convocatòria té com a objectiu incentivar l’estudi i premiar l’esforç. També es tenen en compte criteris econòmics a l’hora de fer-ne l’adjudicació.

De les dues beques, dotades amb 500 euros cadascuna, una va destinada a estudiants procedents de Batxillerat i l’altra, als que hagin completat un Cicle Formatiu de Grau Superior, prèviament al seu ingrés a la Universitat. En les edicions anteriors, els guardonats han estat Abel Fernández Oliva i Esther Marcos Milá (2013), Gemma Becerra Milà i Mireia Guasch Pont (2014), Sandra Salcedo Montcusí (2015), Maria Fonts Cucó i Elsa Martínez Fonts (2016), Paula Esther Weber Romeo i Elisabeth Tocado Anglès (2017), Judit Pinyol Jiménez (2018), Fatima Zhora El Ghazi (2019) i Marina Domingo Carreras (2020).

En aquesta pàgina us podeu descarregar les bases de la convocatòria de 2020. Les bases per a la convocatòria de 2021 es faran públiques durant el primer trimestre de l'any.

 
Menu

Menú principal