Piscina municipal

print pdf

La Piscina Municipal, situada a l’encreuament entre la carretera del Pla i el carrer del Treball, va ser construïda per l’empresa Hijos de Francisco Sans als anys 70.

Al llarg del temps ha sofert diverses millores. L’any 2018  va caldre fer obres perquè perdia aigua i va estrenar enrajolat i nous injectors .

S’obre al públic pels volts de Sant Joan, amb una jornada de portes obertes, i es tanca al voltant de l’11 de Setembre, sempre i quan el mal temps no obligui a fer-ho abans, com passa moltes temporades, per manca d’assistència.

Cada any s’hi desenvolupen un Curset de Natació per a infants i diverses activitats com l’Aquagim, organitzat pel Col·lectiu de Dones del Pla, o l’Aquazumba, promogut per l’Ajuntament i gratuït. També, acull els infants assistents al Casal d’Estiu.

L’horari és d’11 del matí a les 19.30 de la tarda.

Pel que fa a preus, s’ofereixen diverses modalitats tant d’entrades individuals com d’abonaments per a diferents nombres de persones, per tal que tothom triï el que més s’ajusti a les seves necessitats. Els abonaments s’han d’aquirir a les oficines de l’Ajuntament i les entrades soltes al bar de la Piscina. Aquest bar és una concessió municipal que es licita cada any.

Aviat es publicarà la informació relativa a l’estiu de 2019.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca