Subvencions per a activitats esportives i de lleure

El termini de presentació de sol·licituds del 2019 de subvencions a entitats esportives i culturals per a la realització d’activitats va finalitzar el 15 d'abril. A la convocatòria hi poden optar cada any les entitats sense ànim de lucre domiciliades al municipi que programin activitats d’esports o de lleure d’interès públic local.

 

L’Ajuntament aporta fins al 50 per cent del cost de les actuacions que se sol·licitin i que s’hauran de realitzar en la seva major part durant l’any en curs. Els pressupostos municipals contenen una partida de 25.000 euros per dedicar a aquests ajuts.

 

La convocatòria està oberta a tot tipus d’activitats i a diversos camps: cultura, commemoracions, ensenyament, sanitat, assistència social i tercera edat, etc. En el cas d’entitats esportives, són també objecte de subvenció les despeses de funcionament de locals i instal·lacions sorgides de l’organització d’actes i activitats relacionats amb la promoció de l’esport.

 

Les subvencions es fan efectives un cop l’activitat ja s’ha dut a terme. En la convocatòria, que l’Ajuntament fa arribar de forma personalitzada a les entitats del poble, es remarca la importància d’acreditar degudament les despeses i que aquestes han de ser com a mínim del doble de l’import sol·licitat en la subvenció.

 

Premeu aquí per descarregar el resum de les bases del 2019.

 

Menu

Menú principal

Formulari de cerca