Convocatòries de places

print pdf

 

S'han convocat dos processos de selecció per crear una borsa de treball per a la Llar d’Infants Quatrevents i una altra per a la Brigada Municipal. Totes dues són per cobrir vacants, substitucions i altres contingències temporals que es puguin donar. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim dijous 5 de març (20 dies després de la publicació al BOP de Tarragona).

En aquesta mateixa pàgina es poden descarregar els anuncis oficials i les bases respectives de totes dues convocatòries.

La borsa de treball de la Brigada Municipal és per triar persones que hauran de realitzar tasques generals de manteniment de la via pública, les instal·lacions i els equipaments municipals. Especialment es contempla la gestió de la deixalleria i la neteja diària dels carrers.

La borsa de la Llar d’Infants municipal correspon a la categoria de tècnic auxiliar C1. Les tasques consistiran en ajudar i donar suport a totes les tasques de l’equipament, preparar els materials i seguir les pautes pedagògiques del centre.

En tots dos casos, les persones seleccionades passaran a formar part d’una llista ordenada segons la puntuació obtinguda a les proves. Quan es produeixin baixes, es contactarà en primer lloc amb la persona situada en la primera posició que estigui disponible.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca