Convocatòries de places

print pdf

 

Actualment, hi ha en marxa tres convocatòries: una plaça a temps complet per a la Brigada Municipal i dues borses de treball: una per a la Llar d'Infants i una altra per a la Brigada i el Servei de Neteja.

BORSES DE TREBALL

S'han convocat dos processos de selecció per crear una borsa de treball per a la Llar d’Infants Quatrevents i una altra per a la Brigada Municipal i també per al Servei de Neteja, que s'ocupa dels edificis propietat de l'Ajuntament i també de l'Escola Sant Ramon. Totes dues borses són per cobrir vacants, substitucions i altres contingències temporals que es puguin donar. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el pròxim dijous 5 de març (20 dies després de la publicació al BOP de Tarragona).

En aquesta mateixa pàgina es poden descarregar els anuncis oficials i les bases respectives de totes dues convocatòries.

La borsa de treball de la Brigada Municipal és per triar persones que hauran de realitzar tasques generals de manteniment de la via pública, les instal·lacions i els equipaments municipals. Especialment es contempla la gestió de la deixalleria i la neteja diària dels carrers.

La borsa de la Llar d’Infants municipal correspon a la categoria de tècnic auxiliar C1. Les tasques consistiran en ajudar i donar suport a totes les tasques de l’equipament, preparar els materials i seguir les pautes pedagògiques del centre.

En tots dos casos, les persones seleccionades passaran a formar part d’una llista ordenada segons la puntuació obtinguda a les proves. Quan es produeixin baixes, es contactarà en primer lloc amb la persona situada en la primera posició que estigui disponible.

CONVOCATÒRIA PER A LA BRIGADA MUNICIPAL

A més de les borses de treball, s'ha convocat un concurs-oposició per seleccionar una persona per incorporar-se a la Brigada Municipal del Pla , amb categoria de personal d’oficis varis i jornada completa. El termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert fins el dilluns 23 de març.

Les funcions de la plaça són, entre d’altres, realitzar tasques de manteniment de les instal·lacions i equipaments municipal i de la via pública, col·laborar en el muntatge i desmuntatge de les infraestructures de les festes, controlar les parades del mercat setmanal, prestar suport als serveis contractats per l’Ajuntament quan calgui i realitzar tasques necessàries en cas d’emergències.

Per optar a la plaça cal tenir un mínim de setze anys i disposar del carnet de carretoner, el permís de conduir de la categoria B i acreditar un títol de Grau Superior de Formació Professional en Instal·lacions i Manteniment, Electricitat, Electrònica, Mecànica o bé algun d’equivalent. També caldrà acreditar un coneixement de llengua catalana i castellana.

El procés de selecció inclou proves d’idioma per a les persones que no hagin presentat el certificat corresponent així com una prova de coneixements específic i una altra de pràctica. El temari dels coneixements específics està definit a les bases de la convocatòria que us podeu descarregar d'aquesta pàgina. Finalment, es valorarà l’experiència laboral així com els cursos i jornades de formació realitzats.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca