Casal d'Estiu

L’Ajuntament organitza cada any, en col·laboració amb el Catesplai Planenc, un casal d’estiu per a infants que han cursat de P3 a 6è de Primària.

El Casal es realitza en horari de matí als edificis de l’Escola Sant Ramon i cobreix tot el mes de juliol i, segons els anys, els primers dies d’agost.

Cada any es treballa sobre un eix d’animació i es realitzen activitats de repàs escolar, jocs, danses, piscina, tallers i molt més.

CASAL 2019

L’edició de 2019, que tindrà lloc, com sempre, al recinte de l'escola de Sant Ramon es centrarà en les històries de “Les mil i una nits”.

Es tracta de conèixer la riquesa de cultures diferents de la nostra a través de diverses activitats i jocs i, també, treballar el respecte per la diversitat cultural i el treball en equip.

Dates:
De l'1 de juliol al 2 d'agost.

Horaris: 
De 9 a 10 hores, acollida; de 10 a 13 hores, jocs, piscina, dinàmiques, tallers, etc.

Inscripcions, a les oficines de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic:

Del 6 al 10 de maig, els nens i nenes empadronats al Pla.

Del 13 al 24 de maig, tothom.

Les places són limitades i les inscripcions s’acceptaran per ordre d’arribada.

Per més informació i per descarregar-vos la documentació necessària accediu al  bloc del Catesplai Planenc.

L’estiu del 2018 el casal va tenir com a lema “La caixa de Pandora – Històries de l’Olimp”. El 2017, el lema va ser “El Pla Experience”, orientat al descobriment del patrimoni històric i cultural del poble. El 2016 el lema era “Què li passa a la terra?”

 

Menu

Menú principal