Divendres, 19 de Octubre de 2018
El Pla de Santa Maria El Pla de Santa Maria
Alt Camp
Xarxa Municipal
 
 
FIRA DEL VENT 2018
Fitxa d'inscripció multisectorial i passarel·la
Fitxa d'inscripció entitats
Fitxa d'inscripció parades al carrer
 

 
 Els models començaran a desfilar puntualment a les 21:00 h de dissabte 13
» LA PASSAREL·LA DE MODA COMPLEIX 25 ANYS
La desfilada de moda “Fashion Air” compleix 25 anys. Serà una edició especialment lluïda i, a l’hora de sopar, hi haurà un pastís d’aniversari. A més, es farà un petit homenatge a les persones que han dirigit la desfilada i presidit la Fira al llarg d’aquests anys. I, després, l’espectacle “Bona Gent”, de Quim Masferrer.

Per assegurar que tot vagi alhora, es demana als assistents que arribin amb la màxima puntualitat al Centre Cívic. La desfilada començarà a les nou en punt del vespre de dissabte.

La passarel·la és un dels actes més populars de la Fira del Vent. N’és una prova que els tiquets gratuïts es van esgotar amb gran rapidesa tan bon punt es van començar a distribuir dilluns passat, tot i que només se’n lliuraven quatre per persona.


 Mini drons, aeromodelisme i galetes amb forma d'avió
» ACTIVITATS INFANTILS DISSABTE AL MATÍ AL CAMP DE VOL
Dissabte al matí, nens i nenes seran protagonistes al Camp de Vol. Hi haurà un taller de mini drons, un altre d'aeromodelisme i, especialment per als més petits, un taller per fer galetes en forma d’avió. A més, tots plegats podran gaudir de la trobada d’ultralleugers i paramotor que es celebrarà com cada any.

La Fira posa a disposició un servei de taxi gratuït per tothom que vulgui anar al Camp de Vol. Sortirà de la parada d’autobusos del carrer del Treball, al costat de la Piscina Municipal. La freqüència serà de 30 minuts a partir de les 11 del matí i fins a les 14.30.


 Va inaugurar la Fira del 2017 com a Conseller de Territori i Sostenibilitat
» UN LLIBRE DE SIGNATURES PER RECORDAR JOSEP RULL
La Fira del Vent posarà a disposició de tothom un llibre perquè, qui vulgui, pugui fer arribar un escrit o una dedicatòria al conseller Josep Rull. El llibre anirà acompanyat d’una fotografia de l’acte d’inauguració de la Fira del Vent de 2017 que va presidir l’aleshores conseller de Territori i Sostenibilitat.

Actualment, Josep Rull es troba empresonat preventivament a Lledoners, juntament amb Jordi Sánchez, Raül Romeva, Jordi Turull, Oriol Junqueras i Joaquim Forn, mentre que Dolors Bassa i Carme Forcadell són en altres presons catalanes. El llibre amb els escrits, dedicatòries i signatures es farà arribar a la presó de Lledoners un cop acabada la Fira del Vent.

L’acte inaugural d’enguany estarà presidit per Manel Torrent, director de l’Institut Català d’Energia (ICAEN) de la Generalitat de Catalunya i per Joaquim Nin, diputat de Presidència de la Diputació de Tarragona.


 Diumenge a les 11 del matí a la zona del mercat setmanal
» LA FESTA HOLI PORTARÀ UN NÚVOL DE COLORS A LA FIRA
La Festa Holi que no es va poder celebrar per la Festa Major d’estiu a causa de la pluja portarà un núvol de colors a la Fira del Vent. La celebració tindrà lloc el diumenge a les 11 del matí a la zona del mercat setmanal, al carrer del Treball, gairebé al peu de la xemeneia de la Fàbrica.

Aquesta celebració d’origen hindú es va fer al Pla per primera vegada en la Festa Major del 2017. Consisteix en llançar pols de colors a l’aire i té un efecte plàstic molt espectacular. La pols que es fa servir és d’origen vegetal i no és tòxica ni produeix problemes d’al·lèrgies. Al lloc de la festa se’n vendran bossetes al preu d’1 euro. Es recomana anar-hi vestit de blanc.


 Diumenge 14 al matí, a l'estand de Botigues i Serveis del Pla
» TORNA "TASTA'L PLA": DEGUSTACIÓ DE PRODUCTES LOCALS
L’estand de Botigues i Serveis del Pla tornarà a oferir la degustació “Tasta’l Pla” diumenge 14 al matí. Per dos euros podreu adquirir conjuntament una tapa elaborada amb productes locals i una copa de vi del Celler Mas Vicenç.

L’any passat, l’activitat va tenir un gran èxit i per això els establiments locals s’han animat a repetir-la. No deixeu passar l’oportunitat de fer un petit tast acompanyat amb bon vi del nord de l’Alt Camp.


 La Fira estrena la segona fase de la rehabilitació de les antigues naus de la Fàbrica
» MÉS METRES QUADRATS I MÉS EXPOSITORS
La Fira del Vent augmenta la seva superfície i tindrà més expositors que en anys anteriors. L’oferta de llogar els estands de 3 metres a 10 euros i els de 6 metres, a 20 euros, ha trobat molt bona acollida. A la Fira es podran trobar productes alimentaris i artesanals, artesania, roba i moda, parament de la llar i propostes per a la salut i el benestar. També hi haurà estands de serveis diversos i representació de diverses indústries.

Com cada any, hi haurà exposicions de pintura, i de fotografia. I diverses entitats planenques donaran a conèixer la seva activitat amb els respectius estands. A més, per segon any hi haurà una mostra de vehicles d’ocasió. No us deixeu escapar les moltes oportunitats que hi trobareu.


 La il·lustració és obra de Judit Pinyol, guanyadora del I Concurs de cartells del certamen
» LA FÀBRICA, PROTAGONISTA DE LA IMATGE DEL LA FIRA DEL VENT 2018
Enguany, la imatge de la Fira ve donada pel cartell guanyador del primer Concurs de Cartells de la Fira del Vent, que es va convocar la primavera passada. Es tracta de l’obra que porta el títol “Enlaira’t”, de la planenca Judit Pinyol. En el sopar popular de la Festa Major es va donar a conèixer la guanyadora, que rebrà un premi de 250 euros que se li lliurarà en la cloenda de la Fira del Vent.

La il·lustració reprodueix la silueta de la Fàbrica, l’element més emblemàtic de la Fira des que l’any passat s’hi va instal·lar l’espai d’exposició. Ha servit de base per a tota la publicitat, la portada del programa i el plat de ceràmica que podreu adquirir de record a l’estand de la pròpia Fira del Vent.


 Més noticies...
 
 
Programa de la Fira del Vent 2018

Anunci vídeo

Serveis
Àlbums
Cerca al web
 

Servei ofert per OASI