Activitats per la marató de tv3

27/11/2015

Activitats per la marató de tv3

Per finançar la investigació sobre la Diabetis i l'Obesitat

ACTIVITATS PER A LA MARATÓ DE TV3

Aquest cap de setmana El Pla s’implica al màxim amb la Marató de TV3. A continuació trobareu l’horari de les activitats. També us podeu descarregar el cartell, amb més informació.

DISSABTE 28 DE NOVEMBRE (Al Centre Cívic)

10.00 a 13.00 – Ràdio control de veles (Organitza: Club Veles i Vents).

16:00  – Mini inflable i concert a càrrec de l’escola de música. (Organitza: AMIPA).

17:00  – Xerrada informativa sobre la diabetis i la dieta mediterrània (Organitza: Associació de Diabètics de Catalunya).

18:00  – Bingo solidari (Organitzen: Catesplai Planenc i Grup de Diables del Pla. Col·laboren: Col·lectiu de Dones del Pla, Nexus Teatre, ANC, C.E. La Xiruca  Foradada i botigues i serveis del Pla.)

DIUMENGE 29 DE NOVEMBRE

9:30 – Marxa urbana solidària (Organitza: C.E. La Xiruca Foradada). A la Plaça de la Vila.

10:00 – Esmorzar solidari  (Organitza: Consell d’Entitats Esportives. L’esmorzar serà finançat per la Societat de Caçadors “La Tòrtora” del Pla). Al Poliesportiu.

10:30  – Exhibició de patinatge, dansa del ventre, ioga, zumba, salsa, cordes i dels timbalers del Pla. (Organitzen: Club Pati, Associació Ioga Harmonia, Dansa del Ventre, Diables del Pla, Col·lectiu de Dones del Pla, Zumba El Pla i C.E. La Xiruca Foradada). Al Poliesportiu.

12:00 – Tallers infantils (Organitza: col·lectiu de mares i pares). A la Plaça de la Vila.

12:00 – “Demana un desig.” Activitat amb globus d’heli  (Organitza: Associació de Joves del Pla). A la Plaça de la Vila.

13:30 – “Llançament del desig” Alliberament dels globus. (Organitza: Associació de Joves del Pla). A la Plaça de la Vila.

14:00 – Dinar solidàri (Organitza: Associació de la Gent Gran). Al Centre Cívic. En acabar concert a càrrec de la Coral Parroquial del Pla.

DIMARTS 8 DE DESEMBRE

16:00 – Trobada de Corals. Al Centre Cívic.

Data: 27-11-2015

Menu

Menú principal

Formulari de cerca