A buscar el tió, a la Ruta de la Capona, el diumenge 1 de desembre

15/11/2019

A buscar el tió, a la Ruta de la Capona, el diumenge 1 de desembre

 

Totes les famílies que vulguin poden anar a buscar el tió el diumenge 1 de desembre en una activitat que organitza l’Ajuntament i que servirà també per col·laborar amb La Marató de TV3. La recerca tindrà lloc a la Ruta de la Capona de les barraques de pedra seca i hi ha temps per apuntar-se, a les oficines de l’Ajuntament, fins el 22 de novembre.

Ja fa dies que les famílies del poble van rebre una carta on se’ls anunciava que l’Organització de Tions de Catalunya vindrà a visitar les barraques pedra seca i faran arribar a l’Ajuntament un mapa dels llocs on se’ls podrà trobar. És, doncs, una oportunitat especial per als petits que vulguin anar a buscar un tió i alimentar-lo bé abans de les festes de Nadal.

Pares i mares han rebut, a més, instruccions addicionals. D’una banda, cal fer una inscripció a l’Ajuntament, abans del 22 de novembre, i aportar 5 euros per família. Aquesta quantitat anirà destinada íntegrament a La Marató.

De l’altra, caldrà que pare o mare –o un altre familiar– vagin el dia 1 a les 8 del matí al punt de trobada, davant de la Piscina Municipal, amb el petit i cobejat tronquet. Si no en tenen cap d’altres anys, caldrà que n’adquireixin un pel seu compte. Tots junts faran una primera anada sobre el terreny per dipositar-lo en alguna de les barraques, que estaran degudament vigilades per voluntaris.

L’activitat començarà pròpiament a les 10 del matí a l’aparcament de la Ruta de la Capona. Allà, cada família rebrà un planell amb la localització del tió i els nens i les nenes seran els encarregats de trobar-lo. Sabran quin és el seu, perquè durà un collaret d’identificació.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca