Convocats el concurs literari “Vila del Pla” i les beques universitàries 2020

06/02/2020

Convocats el concurs literari “Vila del Pla” i les beques universitàries 2020

 

Ja s’ha obert el termini per presentar-se al concurs literari “Vila del Pla” i per sol·licitar les beques universitàries del 2020. Els estudiants que han iniciat aquest curs acadèmic els seus estudis superiors poden optar a una de les dues beques que concedeix l’Ajuntament, cadascuna de les quals està dotada amb 500 euros.

El termini de presentació finalitza el mateix dia per a totes dues convocatòries: el divendres 27 de març. El lliurament, tant dels premis com de les beques, tindrà lloc el diumenge 26 d’abril en el transcurs d’un concert emmarcat en els actes de la Diada de Sant Jordi.

El concurs literari té com a novetat en aquesta edició que les categories d’edat són les mateixes per a poesia que per a narrativa. En la primera, fins ara s’agrupaven tots els treballs de nens i nenes de primària. Enguany, es distingeix entre els que cursen tercer i quart i els que fan cinquè i sisè de primària. Com en anys anteriors, hi ha una categoria per a nois i noies d’ESO i una altra per a majors de setze anys. Es concedeixen un total de 1.200 euros entre els diferents premis convocats.

Les beques per a estudis universitaris estan adreçades a nois i noies que han iniciat els seus estudis superiors en el curs 2019-20 i que estan empadronats al Pla des de fa dos anys o més. Es concedeix una beca per a estudiants que han cursat Batxillerat i una altra per als que han accedit a la Universitat des d’un Cicle Formatiu de Grau Superior.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca