Dimecres 1 de juliol obre la piscina

28/06/2020

Dimecres 1 de juliol obre la piscina

 

AQUESTA INFORMACIÓ HA ESTAT ACTUALITZADA. Consulteu en AQUEST ENLLAÇ els nous horaris i preus dels abonaments.

La Piscina Municipal del Pla obre les seves portes el dimecres 1 de juliol amb mesures de seguretat. Hi haurà quatre torns diaris de dues hores cadascun, s’ha de reservar hora fent servir una aplicació per a telèfons mòbils i cal comprar abonaments per endavant a l’Ajuntament.

Al matí hi ha dos torns: de les 11 a les 12.50 h. i de les 13 a les 14.50 h. A la tarda, els torns van de les les 15.20 a les 17.20 h i de les 17.30 a les 19.20 h. En els espais entre torns i a migdia es faran tasques de desinfecció. Els vestidors estaran tancats i només estaran disponibles les dutxes exteriors i els lavabos amb accés directe des de la zona de bany.

El nombre d’usuaris és molt limitat: només 40 persones per torn. No es podran fer servir pilotes de platja ni tubs d’escuma o altres elements per a jugar i cal extremar la precaució per a no crear situacions que puguin generar un risc de contagi de Covid-19.

Els abonaments són nominals i de preu únic: 15 entrades per 15 euros. Es poden adquirir a partir del dimarts 30 de juny a l’Ajuntament. Per a comprar-los, cal estar empadronat al Pla o bé tenir-hi vincles familiars o una segona residència.

Per a reservar torn cal descarregar-se l’aplicació per a mòbils Reserva Play. Els usuaris de telèfons android han de fer servir aquest enllaç. Els usuaris d’Iphone han d’utilitzar aquest altre enllaç.

A continuació, trobareu les instruccions per configurar l’aplicació Reserva Play, per fer una reserva i per anul·lar-la. També us podeu descarregar les instruccions en pdf en aquest enllaç.

Aplicació Reserva Play: instruccions

Quan entreu a l’aplicació, busqueu “El Pla de Santa Maria” i seleccioneu-lo. 

A continuació, el primer cop que feu servir l’aplicació us heu de crear un usuari amb l’opció “Registra’t ara”. També podreu crear altres usuaris per a diferents membres de la vostra família.

 

Un cop us hagueu registrat i accediu al vostre usuari, l’aplicació us deixarà escollir el dia i el torn.

Només podreu seleccionar un torn que tingui places disponibles. Recordeu que es pot fer una sola reserva cada vegada i que fins que no hagi passat l’hora d’aquesta, no en podreu demanar una altra.

L’aplicació us mostrarà una pantalla amb la fitxa de la vostra reserva perquè la confirmeu.

L’últim pas és confirmar el vostre usuari o, si teniu diversos comptes vinculats, seleccionar-los.

Per a vincular diversos usuaris, cal crear-los prèviament i després sol·licitar-ho a les oficines de l’Ajuntament.

Si per alguna raó no podeu anar a la piscina en un torn que heu reservat prèviament, és important que l’anul·leu, per tal d'alliberar la vostra plaça per a d’altres usuaris. Teniu temps fins a una hora abans. Si no feu ús de la reserva podeu rebre una penalització i haureu d’esperar un o més dies abans de poder tornar a reservar un torn.

Per a anul·lar una reserva, heu d’anar al menú de l’aplicació amb el botó gris que trobareu a la part superior dreta.

A continuació heu d’escollir l’opció “Les meves reserves”.

A la part inferior de la pantalla, se us mostrarà el detall de la reserva que teniu feta. Si la voleu anul·lar, l’heu de seleccionar prement el botó “Veure reserva”, a sota de tot.

Us mostrarà la fitxa de la reserva amb un botó per a desapuntar-vos a baix.

Després de prémer el botó, encara us mostrarà una pantalla final on us demanarà que confirmeu el nombre d’usuaris que voleu desapuntar.

 

Menu

Menú principal