Diumenge 17 comença el Cicle de Teatre Amateur a la Sala Parroquial

print pdf
08/11/2019

Diumenge 17 comença el Cicle de Teatre Amateur a la Sala Parroquial

 

De novembre a març, cada mes hi haurà teatre a la Sala Parroquial. Hi passaran cinc companyies, incloent la planenca Nexus Teatre que ens portarà com cada any les representacions nadalenques de Els Pastorets. Els primers a pujar a l’escenari seran Elx Xuts de Mont-roig, que obriran el cicle amb la representació de Les alegres casades de Windsor.

Aquesta obra, del genial William Shakespeare, es representarà el pròxim diumenge 17 de novembre a les 18 h i les entrades ja són a la venda, a les oficines de l’Ajuntament, al preu de 5 euros i gratuïtes per als menors de sis anys.

Els Pastorets seran la segona obra del cicle i els preparatius ja fa dies que han començat. Com cada any, se’n faran tres funcions, per Nadal, Sant Esteve i encara un altre dia durant les Festes. El muntatge és possible gràcies a l’esforç que fa Nexus Teatre i a la mobilització d’un gran nombre de persones de totes les edats. A més, aquest 2019 estrenarà nova direcció.

El 12 de gener, serà el torn del grup La Tramoia, de Vila-seca, una companyia veterana amb més de 25 anys d’història i una trentena de peces estrenades. L’obra que presentaran és M’esperaràs?, de l’escriptor valencià Carles Alberola, una comèdia d’embolics sobre les relacions de parella i d’amistat amb un ritme trepidant. El muntatge es va estrenar el passat mes de maig.

La companyia reusenca La Suite Produccions portarà al Pla una altra comèdia d’embolics, La intervenció, escrita i dirigida per Albert Casanovas. En aquesta obra, que es representarà el 2 de febrer, un grup d’amics volen fer una “intervenció” sobre un company però mentre l’esperen comencen a sortir els draps bruts de cadascú i el públic es pregunta quin d’ells necessita realment que l’intervinguin.

El cicle es completarà el diumenge 1 de març amb l’actuació del grup La Teca Teatre, de Cambrils. L’obra que duran al Pla obra porta per títol Feina rai! i es basa en textos d’Ignasi Garcia Barba i Joan Yago. Són esquetxos que, en clau d’humor, tracten sobre la lluita per aconseguir una bona feina, l’esforç per mantenir-la i la por de perdre-la.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca