El Gimnàs Municipal es trasllada al Pavelló i reobre dilluns

print pdf
11/06/2020

El Gimnàs Municipal es trasllada al Pavelló i reobre dilluns

 

El Gimnàs Municipal entra de nou en funcionament a partir de dilluns i s’ha instal·lat provisionalment al Pavelló Poliesportiu, on l’espai permet mantenir les distàncies de seguretat. S’hi podrà accedir en quatre franges horàries, sempre demanant cita prèvia. Al matí, de 9 a 10.30 h. o de 10.30 a 12 h. A la tarda, de 18 a 19.30 h. i de 19.30 a 21 h. Durant la pausa del migdia, es desinfectaran les instal·lacions.

L’Ajuntament ja ha informat directament totes les persones inscrites al gimnàs, que actualment són unes 130. Se’ls han comunicat també altres normes de funcionament, com ara que a l’entrar, tothom haurà de desinfectar-se les mans i el calçat i se li prendrà la temperatura.

Els aparells s’hauran de fer servir en tots els casos de forma individual i no es podran compartir màquines. Després de cada ús, caldrà netejar-les. Els vestidors i les dutxes, de moment, estaran tancats. Totes les mesures i les distàncies s’han establert segons la normativa en vigor ara mateix i, si cal, es poden adaptar quan es produeixin canvis. L’aforament màxim de cada franja horària serà de 16 persones.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca