El Gran Gabini: un espectacle infantil per celebrar el Carnestoltes

10/02/2021

El Gran Gabini: un espectacle infantil per celebrar el Carnestoltes

 

“El Gran Gabini Show” portarà màgia, música, malabarisme i diversió el Centre Cívic aquest dissabte 13 de febrer a les 6 de la tarda. És un espectacle adreçat al públic infantil, però que divertirà grans i petits, i que servirà perquè aquests darrers no es quedin sense celebrar el Carnestoltes.

Les entrades són gratuïtes i es poden recollir o reservar a l’Ajuntament. La capacitat del Centre Cívic i l’equipament de ventilació i calefacció del centre assegura que l’actuació tindrà lloc amb totes les garanties de seguretat.

El Gran Gabini, el veritable nom del qual és Gabriel Soriano Flores, és un artista polifacètic que fa malabars, és un gran violinista i és capaç de fer voltes en monocicle i representar trucs de màgia. Ha actuat a diferents ciutats de Catalunya i també en altres d’Espanya i d’alguns països d’Europa.

Als seus espectacles també hi ha molta música i es convida al públic a participar en molts dels seus números. El Gran Gabini va dedicar bona part de la seva joventut a l’escalada i els esports d’aventura i d’aquí ve la seva capacitat acrobàtica. Després es va formar en tècniques de teatre, de circ i de màgia, amb la qual cosa els seus espectacles estan dotats d’una gran varietat.

En aquest enllaç podeu veure el tràiler del seu espectacle.

Menu

Menú principal