Els dies 22 i 23 de febrer, gran festa de Carnaval

06/02/2020

Els dies 22 i 23 de febrer, gran festa de Carnaval

 

Ja us podeu descarregar el programa del Carnaval 2020 al Pla de Santa Maria. Es celebrarà el cap de setmana del 22 i 23 de febrer i, com cada any, hi haurà una gran rua, el tradicional sopar i ball de carnaval, carnaval infantil i enterrament de la sardina.

La rua començarà el dissabte 22 a les 19 h. Sortirà de la plaça de Sant Jordi, on els participants s’han de concentrar mitja hora abans, i arribarà fins al Centre Cívic. Allà, les autoritats faran el lliurament de la clau del poble a Sa Majestat el Rei Carnestoltes que, tot seguit, llegirà el pregó de Carnaval.

A continuació els participants en el concurs de carrosses, comparses i grups de disfresses desfilaran per l’escenari del Centre Cívic. En acabar l’actuació, es servirà el sopar. Si us hi voleu apuntar, podeu fer-ho a l’Ajuntament entre el 10 i el 19 de febrer. La festa seguirà amb ball amenitzat pel DJ Luis Ortega.

Diumenge 23 és el dia del carnaval infantil. La rua començarà més d’hora, a les cinc de la tarda, i sortirà de la plaça Jacint Verdaguer. Nens i nenes desfilaran fins al Centre Cívic acompanyats de la xaranga Suquet Calero. Allà hi haurà berenar i animació a càrrec de Creàtics. A les 19 h. es farà l’enterro de la sardina amb el seguici fúnebre i, en finalitzar, es servirà més coca per si algú s’ha quedat amb gana.

Si voleu concursar, les inscripcions estan obertes a l’Ajuntament fins el dia 20 de febrer. Podeu descarregar-vos les bases del concurs general de disfresses (carrosses, comparses i grups)  i també les del concurs infantil.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca