Fira del vent: 14 i 15 d'octubre

29/09/2017

Fira del vent: 14 i 15 d'octubre

El recinte firal es trasllada a les naus restaurades de la Fàbrica

FIRA DEL VENT: 14 I 15 D'OCTUBRE

La Fira del Vent del Pla de Santa Maria estrena emplaçament coincidint amb els deu anys de la seva creació. Per primera vegada, el recinte firal s’instal·larà a l’interior de les antigues naus de la fàbrica, un cop rehabilitades. S’hi ha eliminat envans i parets per fer un espai diàfan puntejat pels pilars de ferro que sostenen els cavalls de fusta que aguanten el sostre.

El nou espai expositiu és d’una gran bellesa i permetrà que activitats com la trobada de plaques de cava o el teatre infantil s’instal·lin en el mateix recinte. També hi haurà com a novetat una mostra de vehicles d’ocasió.

La Fira de Vent del 2017 tindrà com a pòrtic el Correfoc i la Nit de Diables el divendres 13 d’octubre. Els actes de la fira ocuparan el cap de setmana de divendres 14 i dissabte 15. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, en farà la inauguració el dissabte a les 12.30 del migdia.

Hi haurà un gran nombre d’activitats i escenaris al llarg dels dos dies. La X Fira dels Esports de l’Aire al Camp de Vol, la XXIV Passarel·la de Moda al Centre Cívic, la X Trobada de Modelistes Navals a la Piscina, el Concurs de Pesca a la bassa de la Fàbrica i la XVIII Trobada de Gegants i Capgrossos, la VIII Concentració de Cotxes Clàssics i la IV Trobada de Camions Tunning en diferents carrers del poble.

Al costat del recinte firal s’instal·larà una carpa que acollirà el Sopar i la Nit Jove. No hi faltarà la XXIX Mostra Ramadera i el tradicional esmorzar Ramader de Diumenge. També hi haurà passejades en barca, tallers de ceràmica i la possibilitat de fer visites guiades al Centre d’Interpretació del Tèxtil i Museu Agrícola, així com a l’Església de Sant Ramon i el nucli antic del poble.

Els botiguers del Pla oferiran degustacions de productes locals maridades amb vins del celler Mas Vicenç. I, per descomptat, hi haurà les atraccions de fira de tota la vida.

Data: 29-09-2017

 

 

Menu

Menú principal

Formulari de cerca