Idees per a un Sant Jordi virtual

print pdf
22/04/2020

Idees per a un Sant Jordi virtual

 

Enguany, la Diada de Sant Jordi no podrem passejar entre roses i llibres. De ben segur, però, que ho farem més endavant. Entretant, gaudim d’una bona Diada. Us proposem substituir el fet de triar i remenar a les parades de les llibreries per una selecció virtual i, tanmateix, també real. Us oferim enllaços amb accés tant a llibres gratuïts com a contacontes pensats per als més menuts.

També us recordem que el Casal Popular La Barraca ha convidat tothom a engalanar els balcons amb elements relacionats amb la diada de Sant Jordi i a enviar vídeos llegint un poema.

Bon Sant Jordi a tothom!

 

LLIBRES ONLINE En català

A http://www.llibresdigitals.cat/gratis.aspx trobareu llibres per a descarregar gratuïtament. N’inclou alguns de juvenils , com “Les aventures de Tom Sawyer”.

També, a https://espanol.free-ebooks.net/categoria/catalan  

Per als amants del teatre, el TNC posa a la vostra lliure disposició textos teatrals i llibres sobre aquesta matèria: https://www.tnc.cat/ca/aleix-aguila--orsini

I, si us agrada escriure, a http://relatsencatala.cat/  trobareu un espai on publicar o llegir relats o poemes

En castellà

A https://planetalibro.net/  hi ha més de 9.000 llibres; entre ells, clàssics com “Las mil y una noche” o “Las aventuras de Sherlock Holmes”.

A https://leerlibrosonline.net/  trobareu, entre d’altres, novel·la romàntica, de ciència ficció, de terror i juvenil. 

A https://www.elejandria.com/  us podeu baixar des de clàssics grecs fins a Jane Austen tot passant per “El principito” o “Alicia en el país de las maravillas”.

A la pàgina web de La Casa del Libro també estan disponibles alguns e-books gratuïts: https://www.casadellibro.com/libros-ebooks-gratis/184  

 

PER A PEITS I JOVES

En català

A l’apartat Una má de contes, a la pàgina web del Club Súper3, podeu gaudir contes en video, que entreten i eduquen en valors els més menuts: https://www.ccma.cat/tv3/super3/una-made-contes/   

La llibreria “El genet blau” (Lleida) explica, tots els dilluns, un conte al seu Instagram

El programa Dibuixacontes, de BTV, ha penjat a You Tube contes per a nens explicats mitjançant dibuixos i manualitats. En aquest enllaç hi trobaureu “En Joan sense por”: https://www.youtube.com/watch?v=srm8AfUjffQ

En aquest altre, “Pinotxo”: https://www.youtube.com/watch?v=V2OBjcJPCZU  

En castellà

Contacontes online en directe, diaris i gratuïts mentre duri el confinament, a  càrrec de “La Seño de los cuentos”, que trobareu a Facebook amb aquest nom.

L’escriptor Jordi Sierra penja, al seu web, un conte gratuït:

http://sierraifabra.com/?page_id=5280&lang=es

Menu

Menú principal

Formulari de cerca