Ja tenim cartell per a la Fira del Vent 2019

06/09/2019

Ja tenim cartell per a la Fira del Vent 2019

 

 

Elsa Martínez Fonts, del Pla de Santa Maria, és l’autora del cartell de la Fira del Vent 2019. La seva obra ha guanyat la votació popular que es va fer a través de l’aplicació per a telèfons mòbils “El Pla al dia” i ha rebut 180 vots, que representen el 56 per cent dels 317 emesos.

El cartell guanyador, que portava com a lema “Iris”, és una composició en diferents tons marrons i ocres. Els motius que incorpora són la xemeneia de la fàbrica, un ultralleuger, un arbre que perd fulles i una noia amb la cabellera al vent.

L’Elsa va voler presentar una obra diferent de les que han representat la Fira del Vent en els últims anys: “Eren tot cartells molt blaus i és una fira que es celebra a la tardor. Sempre relacionem el vent amb les avionetes i vaig pensar de fer-ho amb el cabell d’una noia. A més, la majoria de personatges dels darrers cartells eren nois”. L’avioneta, afegeix, “és un reflex de les activitats que es fan durant la fira”. “En general, volia mostrar el reflex del vent a la tardor”, conclou.

L’Elsa Martínez Fonts és graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona i també va estudiar un grau de Realització d’audiovisuals de projectes audiovisuals a l’Institut Pere Martell. Actualment treballa en una agència de comunicació a Sant Cugat del Vallès i una part important de la seva feina té a veure amb el disseny gràfic.

Dels tres cartells finalistes, el que duia com a lema “Els vents del Pla”, amb els gegants Serè i Marinada volant en una avioneta, va rebre 126 vots. El tercer, “Vol històric”, només en va rebre 11. En total es van presentar set cartells de cinc autors diferents.

El premi està dotat amb 250 euros i un sopar per a dues persones en qualsevol dels restaurants del Pla de Santa Maria. Aquesta és la segona edició del concurs, que l’any passat va guanyar la també planenca Judit Pinyol.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca