Les obres del carrer Anselm Clavé finalitzaran al setembre

21/08/2018

Les obres del carrer Anselm Clavé finalitzaran al setembre

Les obres de renovació del paviment del carrer Anselm Clavé estaran enllestides a mitjans del mes de setembre si no sorgeix cap contratemps. Els treballs han anat avançant durant l’estiu i en les darreres setmanes ja es pot veure la configuració que tindran les voreres.

A més del canvi del paviment, s’ha renovat la canalització de l’aigua corrent i els desaigües. Les obres s’han aprofitat per dividir en dos sectors la distribució de l’aigua a la zona sud del poble.

D’aquesta manera, si es produeixen avaries o cal fer reformes als carrers Anselm Clavé, Sindicat o adjacents, només s’haurà de tallar l’aigua a la meitat dels domicilis, segons si estan a una banda o a l’altra. A la resta del casc urbà, aquesta reforma s’ha anat implementant els darrers anys.

Els treballs de renovació del paviment han anat més lents del que estava previst en un principi, ja que es comptava que podria estar enllestit durant la primera quinzena d’agost. Diverses dificultats amb les canalitzacions soterrades del cas i amb els subministraments de materials han estat la causa del retard.

Un cop estigui enllestit, el carrer Anselm Clavé tindrà un aspecte similar a la Réria i serà més còmode per al pas dels vianants. Els conductors de vehicles hauran de tenir present la preferència dels vehicles que venen des dels carrers Sindicat o Santes Creus per garantir entre tots un trànsit correcte malgrat l’estretor del carrer.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca