Lliurament de premis dels concursos

30/12/2015

Lliurament de premis dels concursos

Decoració de balcons, dibuix infantil i UllPlà Fira del Vent

LLIURAMENT DE PREMIS DELS CONCURSOS

Diumenge 3 de gener, a les 13 h., a la Sala d'Actes de l'Ajuntament, tindrà lloc l’acte d’entrega de premis dels concursos de Nadal de l’Ajuntament i del concurs de Fotografia UllPlà Fira del Vent.

El Concurs de Decoració de Balcons i Finestres inclou tres premis que reconeixeran els millors guarniments i/o il·luminacions amb motius nadalencs.

El Concurs Infantil de Dibuix de Nadal, realitzat amb la col·laboració de l’Escola Sant Ramon, està dividit en tres categories i es concedeixen tres premis (lots de material escolar i de dibuix) per a cadascuna. A més, hi ha un premi especial que consisteix en la publicació de l’obra a la Nadala de l’Ajuntament de l’any 2016.

El Concurs de Fotografia UllPlà Fira del Vent l’organitza l’Associació Fotogràfica UllPlà amb la col·laboració de la Fira del Vent, la Federació Catalana de Fotografia i l’Ajuntament del Pla. Es concedeixen tres premis de categoria nacional i tres de reservats a socis, un dels quals per a amics o amigues (membres menors d’edat). El veredicte i les obres guardonades d’aquest concurs ja són públics i es poden consultar en AQUEST ENLLAÇ.

 

Menu

Menú principal

Formulari de cerca