Oberta la convocatòria del concurs literari "Vila del Pla"

29/03/2017

Oberta la convocatòria del concurs literari "Vila del Pla"

El termini per presentar obres a la XXa edició acaba el 28 d'abril

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL CONCURS LITERARI "VILA DEL PLA"

Ja s’han fet públiques les bases del concurs literari “Vila del Pla”, que enguany compleix vint anys. Igual que l’any passat, els guardons incorporen una dotació en metàl·lic i vals per bescanviar a les llibreries del poble.

En narració s’estableixen quatre categories per edats: 3er i 4t de Primària (A); 5è i 6è de Primària (B), ESO (C) i majors de 16 anys (D). Pel que fa a poesia, hi ha una única categoria per a nois i noies de primària (A), una altra per a l’ESO (B) i la tercera per a majors de 16 anys (C).

Els premis es lliuraran el pròxim diumenge 25 de juny, en un acte que inclourà també una actuació musical. Per fer-lo més àgil, s’explicarà l’argument de les narracions i es llegiran fragments de les poesies. Els treballs guanyadors es publicaran de forma íntegra a la pàgina web de l’Ajuntament.

Tots els participants poden enviar les seves obres, signades amb pseudònim, per triplicat, a l’Ajuntament del Pla, fent constar la modalitat del concurs i la categoria. En sobre tancat cal incloure nom i cognoms del concursant i les dades de contacte. La participació és limitada a dos escrits per persona i el termini venç el dia 28 d’abril.

En AQUEST ENLLAÇ us podeu descarregar el document amb les bases completes.

(A la foto, el lliurament de premis de l’edició de 2016).

Data: 29-03-2017

Menu

Menú principal

Formulari de cerca