Premis de nadal 2016

10/01/2017

Premis de nadal 2016

Dibuix infantil, decoració de finestres i balcons i fotografia

PREMIS DE NADAL 2016

Els premis dels concursos de Nadal de l’Ajuntament i del concurs UllPlà – Fira del Vent es van lliurar diumenge 8 a la Sala d’Actes de l’Ajuntament, plena de gom a gom. En total es van lliurar 18 guardons corresponents a les diferents categories. El dibuix que il·lustra aquesta informació, de Vianella Cabras, va guanyar el segon premi en la categoria de nens i nenes de primer a tercer de Primària i també el premi especial: il·lustrarà la Felicitació del Nadal 2017 de l’Ajuntament del Pla.

Els dibuixos guanyadors estaran exposats al vestíbul de l’Ajuntament durant el mes de gener.

A l’enllaç de més avall us podeu descarregar un pdf amb els dibuixos i les fotografies de les finestres i balcons guardonats. En AQUEST ENLLAÇ a la pàgina de l’Agrupació Fotogràfica UllPlà podeu veure les fotografies premiades en el concurs UllPlà – Fira del Vent.

El VII Concurs Fotogràfic UllPlà – Fira del Vent va reconéixer el treball d’Emili Sancha i Asenjo (1r), Ramon Ferré Vila, del Pla de Santa Maria, (2n) i Montse Carbó i Benach (3r) en la categoria Nacional. Els premis estaven dotats amb 200€, 100€ i 50€, respectivament.

En la categoria Social, reservada a socis de l’Agrupació UllPlà, el primer premi va ser per a Maria Josepa Milà i Prats (30€); el segon, per a Àlex Martí i Orenga (20€) i el premi Amic-Amiga, per a menors d’edat, per a Josep Maria Baldrich i Cos (obsequi). Tots els premiats van rebre també un diploma commemoratiu.

El jurat estava format per Ferran Moran i Gay, de l’Associació Fotogràfica de Sants; Delfí Ramírez i Sala, de Flash Gelida i Rafel Fortuny i Balcells d’UllPlà. Aquesta grupació és qui organitza el concurs, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Fotografia, la Fira del Vent i l’Ajuntament del Pla. Es van presentar un total de 42 obres de 14 autors.

Els premis del VI Concurs de Decoració de Finestres i Balcons van ser per a Maria Fe Milà Cantero, del c/ Pujol, 9 (1r), l’Escola Sant Ramon del Pla de Santa Maria (2n) i Josepa Montcusí, del d/ Girona, 6 (3r). Els guardons estan dotats amb 100€, 50€ i 25€, respectivament.

El V Concurs Infantil de Dibuixos de Nadal està dividit en tres categories. Els guanyadors de la categoria A, per a nens i nenes de P3 a P5, van ser Roc Peña (1r), Anna Venteo (2n) i Marouane Lyemlahi (3r).

A la categoria B, de primer a tercer de Primària, van guanyar Ariadna Ribé (1r), Vianella Cabras (2n) i Anna Milà (3r).

A la categoria C, de quart a sisè de primària, els premis van ser per a Laia Fernández (1r), Aina Rallo (2n) i Lluís Fernàndez (3r).

El premi especial, que consisteix en la publicació del dibuix a la felicitació de l’Ajuntament del Nadal 2016 va ser per a Vianella Cabras.

El jurat dels concursos de Decoració de Finestres i Balcons i de Dibuixos de Nadal estava format per Sònia Farran, Maria Teresa Ferré, Núria Fortuny, Maria Fonts, Isabel Grau, Anna Bernardo i Josep Silvestre.

Data: 10-01-2017

Menu

Menú principal

Formulari de cerca