Presentació del llibre "Mn. Jose Cabayol i Magrinyà, un home coratjós"

21/07/2016

Presentació del llibre "Mn. Jose Cabayol i Magrinyà, un home coratjós"

Divendres 22, a les 8 del vespre, a l'església de Sant Ramon

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "MN. JOSEP CABAYOL I MAGRINYÀ, UN HOME CORATJÓS"

El llibre Mn. Josep Cabayol i Magrinyà, un home coratjós, es va presentar divendres 22 de juliol a les vuit a l’església de Sant Ramon del Pla de Santa Maria. El volum, escrit per Mn. Isidre Torramadé, és un recull de testimonis, vivències i anècdotes de persones que han col·laborat amb mossèn Cabayol, nascut a La Riera de Gaià el 1935.

El llibre està estructurat en set blocs i fa un recorregut per la vida del protagonista, començant pels seus origens, les parròquies on va exercir abans d’anar a l’Àfrica, els testimonis de les persones que van col·laborar amb ell o fragments de cartes rebudes. També recull un escrit de l’Arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, sobre la darrera etapa de les missions a Ruanda.

Mn. Josep Cabayol, una persona especialment estimada per tots els planencs, assistirà a la presentació en companyia de l’autor del volum. La parròquia del Pla va ser l’última en la qual va exercir com a rector, abans de marxar cap a missions, l’any 1976. (A la fotografia, Mn. Josep Cabayol amb l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol).

Menu

Menú principal

Formulari de cerca