Rebuig a la sentència de l’1 d’Octubre

15/10/2019

Rebuig a la sentència de l’1 d’Octubre

 

L’Ajuntament del Pla va tancar les portes a partir de les 12 del migdia de dilluns 14 d’octubre en protesta per la sentència de l’1 d’Octubre. Es va realitzar una concentració a la Plaça de la Vila, presidida per l’Alcalde, Mateu Montserrat.

El regidor Josep Silvestre va llegir aquest text:

“L’Ajuntament del Pla de Santa Maria, vol expressar el rebuig més absolut a la sentència del Tribunal Suprem contra els líders del procés independentista de Catalunya. Creiem que és un sentiment que compartim la immensa majoria de veïnes i veïns.

L’actuació de l’Estat és una autèntica vergonya que posa en evidència la manca de sentit democràtic de les institucions espanyoles quan fa més de 40 anys que va suposadament va finalitzar la dictadura. Aquesta sentència va contra totes les persones que creuen en els Drets Humans i en la sobirania popular. Ens condemna a tots i a totes els que vam anar a votar el dia 1 d’octubre i als que creiem que Catalunya, com totes les nacions del món, té dret a la assolir la seva plena llibertat.

Volem expressar la nostra solidaritat amb les preses i els presos polítics, amb les seves famílies i amb totes les persones que pateixen aquesta injustícia.

No ens rendirem. Seguirem endavant com fins ara treballant cada dia, cadascú des del lloc que li correspon, per la llibertat del nostre poble.”

L’acte va finalitzar amb el cant dels Segadors, per part de tots els assistents.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca