Terrasses musicals aquest estiu: dissabte 4 de juliol, Mariona Escoda al Bar de la Piscina

30/06/2020

Terrasses musicals aquest estiu: dissabte 4 de juliol, Mariona Escoda al Bar de la Piscina

 

A partir d’aquest dissabte, tots els caps de setmana hi haurà música a les terrasses dels bars del Pla. L’Ajuntament organitza un cicle de concerts gratuïts amb la voluntat d’ajudar els establiments que han hagut de tancar durant el confinament i de dinamitzar l’activitat cultural.

El Bar de la Piscina serà el primer d’acollir activitat musical, dissabte a les 22:00 h. amb la cantant vallenca Mariona Escoda, que presentarà les seves últimes creacions. El concert estava inicialment previst una hora abans, però s'ha endarrerit per necessitats organitzatives. Aquest cap de setmana serà doblement musical en aquesta terrassa, perquè divendres hi actuen els planencs TTC en un acte organitzat pel mateix establiment.

El segon concert, el dissabte 11 de juliol, anirà a càrrec de la Cobla Reus Jove i tindrà lloc al Parc La Fàbrica, a les 19:30 hores, al costat del restaurant. L’audició substituirà l’aplec de sardanes Aires Planencs que aquest any no es pot celebrar per les mesures de distanciament que cal mantenir.

El dissabte 18, a les 21:00 hores, la terrassa musical serà la del Cafè El Sindicat, a la Réria, amb l’actuació de la cantant vallenca Maria Jacobs en format de duet. El concert també serà una oportunitat per celebrar la tradicional vetllada del Barri del Carme.

El 24 de juliol el concert tindrà lloc excepcionalment en divendres i l’escenari serà el Bar Zurita. El protagonista, el vallenc Jordi Jubany, que presentarà tant temes propis com algunes versions. El dissabte 25 també hi haurà música, però en un escenari diferent, la Fira de la Cervesa Artesana que organitzen el Casal La Barraca i l’Associació de Joves.

El primer cap de setmana d’agost és la Festa de les Neus. També hi haurà música, però fora de les terrasses. Com cada any, hi haurà un concert d’orgue el dissabte 1 a les 20 h. a l’església de Sant Ramon, enguany amb l’organista Francesc Pi.

La següent terrassa musical tornarà a la Réria. Serà la de la Cafeteria El Punt, el dissabte 8 d’agost a les 21 h amb el cantant i guitarrista de Constantí Domi Garcia. El vam poder veure l’estiu passat acompanyant en Joan Reig i també en el contacontes “La Fada de les Neus”, per la Festa Major d’Hivern. Ara actuarà en solitari amb les seves cançons.

El cap de setmana del 15 d’agost és la Festa Major i la música arribarà per altres bandes. Les Terrasses Musicals es reprendran el 22 d’agost a la Cafeteria L’Esplanada amb l’actuació del guitarrista planenc Jordi Adserà que farà duet amb la cantant reusenca Isabel del Mar.

El bar La Placeta tindrà la seva terrassa musical, l'última del cicle, el dissabte 29 d’agost amb la vallenca Susannes, que es defineix a si mateixa com a cantautora rural. L’estiu passat va publicar el seu segon disc, Dona llavor.

 

Menu

Menú principal