Tornen les Terrasses Musicals: divendres a l’Esplanada amb Jordi Adserà i Isabel del Mar

17/08/2020

Tornen les Terrasses Musicals: divendres a l’Esplanada amb Jordi Adserà i Isabel del Mar

 

Divendres tornen les Terrasses Musicals del Pla, després del parèntesi de la Festa Major. El guitarrista planenc Jordi Adserà i la cantant de Reus Isabel del Mar porten a la Cafeteria L’Esplanada un espectacle molt especial que uneix poesia i cançons de tots els temps interpretades en català.

El concert serà a l’hora de sopar i en aquest cas no es reservaran taules. Tot i així, l’aforament serà limitat tal com marquen les normes de seguretat per la pandèmia del Covid-19. Tot i que la data prevista inicialment era dissabte 22, ha calgut avançar-lo un dia per causes sobrevingudes.

El recital combina la lectura de versos del poeta Emili Pedrola, nascut a Riudecanyes, amb cançons d’autors contemporanis i populars com Lluís Llach, Joan Manuel Serrat, Nicola Piovani o Sau amb d’altres clàssics com Giacomo Puccini. Els poemes tracten de temes com l’enyorança, l’amor, el pas del temps o la natura i s’alternen amb cançons que hi tenen a veure.

Jordi Adserà ha actuat tant en solitari com en formacions tan diverses com orquestres de ball, grups d’havaneres, conjunts de guitarra o grups de rock. A més de la seva activitat als escenaris, és professor de música a les escoles d’Alcover i del Catllar.

Isabel del Mar va néixer a Reus i es dedica al món de la música i de l’espectacle des de molt jove. Ha format part de destacades orquestres catalanes com la Internacional Meravella i actualment és solista de l’Orquestra Costa Brava.

El programa de les Terrasses Musicals s’ha ampliat un cap de setmana més. Dissabte 29 d’agost, la cantautora vallenca Susannes oferirà un concert basat en els temes del seu disc “Dona Llavor” al bar La Placeta, a la Plaça de la Vila.

El dissabte 5 de setembre, el duet Blark, format per la pianista planenca Cristina Español i la cantant de Valls Anna Pàmies, tancaran el cicle amb un recital de versions al restaurant Masia del Pla. Serà la vuitena i última de les terrasses musicals que ha organitzat l’Ajuntament del Pla aquest estiu.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca