Última Terrassa Musical de l’estiu a la Masia del Pla amb el Duet Blark

31/08/2020

Última Terrassa Musical de l’estiu a la Masia del Pla amb el Duet Blark

 

Aquest dissabte, el restaurant Masia del Pla acollirà la darrera de les Terrasses Musicals de l’estiu. La música la posarà el Duet Blark, format per la pianista planenca Cristina Español Pallarès i la cantant vallenca Anna Pàmies. Serà un recital de versions de pop i cançó que alternarà balades i temes rítmics i intensos. Per a reservar taula podeu trucar al 977 63 05 11 o entrar a la pàgina web de la Masia del Pla.

Aquest concert serà el vuitè i últim de la sèrie que es va iniciar al Bar de la Piscina, el passat 4 de juliol, amb la cantant Mariona Escoda. Després hi han passat la Cobla Reus Jove al Parc La Fàbrica, Maria Jacobs al Cafè el Sindicat, Jordi Jubany al Bar Zurita, Domi Garcia a la cafeteria El Punt, Isabel del Mar i Jordi Adserà a L’Esplanada, i Susannes a La Placeta.

El Duet Blark va néixer a l’Escola de Música Robert Gerhard de Valls, on estudiaven la Cristina Español i l’Anna Pàmies. Van debutar com a parella artística el gener d’enguany i des d’aleshores han realitzat diverses actuacions i han anat ampliant el seu repertori.

“El format de piano i veu”, explica la Cristina, “es presta més a les balades i l’Anna té una veu que els dona molta potència, però s’adapta molt bé a altres estils. Per això també fem versions de pop més animades de cantants com Michael Jackson o Amy Winehouse”.

Com a molts músics, el confinament els ha suposat una aturada de la que costa recuperar-se mica en mica. “Teníem concerts programats, però s’han suspès. També toco amb un altre grup, Cool Fiction, amb músics de Valls i de les Terres de l’Ebre i ens han cancel·lat moltes actuacions”, afegeix.

Menu

Menú principal

Formulari de cerca